Chauffeur Mark rent 65 km (!) voor het goede doel

Theo wenst Mark veel succes en weinig spierpijn.
Theo wenst Mark veel succes en weinig spierpijn.

Kilometers maken, daar is Mark een kei in. Normaal gesproken gebruikt hij daarvoor zijn TEVU-bestelwagen, maar van 19 t/m 21 mei ruilt hij die in voor de benenwagen!

Mark gaat namelijk de Roparun rennen om geld in te zamelen voor zorg aan kankerpatiënten. En die Roparun is geen kippenrondje: Mark gaat van Hamburg naar Rotterdam! Wij sponsoren hem met spullen voor een veilig. Ook jij kunt zijn strijd steunen.

Anderhalve marathon rennen!

De Roparun is een estafetteloop met startlocaties in Parijs en Hamburg en een gezamenlijke finish in Rotterdam. Een Roparunteam bestaat uit maximaal 8 lopers die ieder ongeveer 65 kilometer rennen. Dat is meer dan anderhalve marathon!

Gaan als de bliksem met Team Biga Bliksem!

Mark maakt deel uit van team Biga Bliksem uit Zeist. Hij is 1 van de 8 lopers, daarnaast doen er 3 fietsers mee. Verder gaan er 12 ondersteunende teamleden mee: chauffeurs, verzorgers, een masseur (spierpijn!) en de teamcaptain.

Uiteraard steunen wij Mark in zijn dappere strijd voor dit mooie doel. Op de foto zie je alle spullen die we gaven om te veilen.

Mark en zijn doel steunen

Wil je Mark ook steunen? Dat kan, en is nog simpel ook. Via de teampagina is het in een paar klikken geregeld. Bedankt namens Mark en alle patiënten die er baat bij hebben!OOK INTERESSANT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *